Viarde Feature – Smolniy Park

Smolniy Park - Living Room

I’ve featured this studio before and this is the second time I’ll do it mainly because when I saw this post on evermotion.org this morning, I was absolutely blown away.  The diffuse lighting tucked up in the crown where the ceiling meets the wall; the neutral but warm greys and browns; material and scene composition; and even the stone walls in the washroom, ceiling, and living room are all outstanding and are iconic to me in this project.  Viarde’s project page can be found here: http://www.viarde.com/projects/residential/smolniy-park

(C) 2013 Viarde. All Rights Reserved.

1 response to Viarde Feature – Smolniy Park

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s